Confidentialitate

NOTIFICARE DE CONFIDENȚIALITATE

Ultima actualizare 09 iulie 2021

Vă mulțumim că ați ales să vizitati website-ul companiei Gabion Transilvania SRL („Companie”, „noi”, „noi”, „noștri”). Ne angajăm să vă protejăm informațiile personale și dreptul dvs. la confidențialitate. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la această notificare de confidențialitate sau la practicile noastre cu privire la informațiile dvs. personale, vă rugăm să ne contactați la office@gabiontransilvania.ro.

Când vizitați site-ul nostru https://gabiontransilvania.ro („site-ul web”) și, în general, utilizați oricare dintre serviciile noastre („serviciile”, care includ site-ul web), apreciem că aveți încredere în noi sa va protejam informațiile personale. Luăm confidențialitatea datelor în serios. În această notificare de confidențialitate, căutăm să vă explicăm în cel mai clar mod posibil ce informații colectăm, cum le folosim și ce drepturi aveți în legătură cu acestea. Sperăm să vă alocați ceva timp pentru ao citi cu atenție, deoarece este important. Dacă există termeni în această notificare de confidențialitate cu care nu sunteți de acord, vă rugăm să întrerupeți imediat utilizarea Serviciilor noastre.

Această notificare de confidențialitate se aplică tuturor informațiilor colectate prin Serviciile noastre (care, așa cum este descris mai sus, include site-ul nostru web), precum și oricăror servicii conexe, vânzări, marketing sau evenimente. Vă rugăm să citiți cu atenție această notificare de confidențialitate, deoarece vă va ajuta să înțelegeți ce facem cu informațiile pe care le colectăm.

CUPRINS

 1. CE INFORMAȚII colectăm?
 2. CUM FOLOSIM INFORMAȚIILE DVS.?
 3. INFORMAȚIILE DVS. vor fi împărtășite cu oricine?
 4. UTILIZĂM COOKIES ȘI ALTE TEHNOLOGII DE URMĂRIRE?
 5. INFORMAȚIILE DUMNEAVOASTRĂ SUNT TRANSFERATE INTERNAȚIONAL?
 6. Cât timp păstrăm informațiile dvs.?
 7. CUM VĂ PĂSTRĂM INFORMAȚIILE SIGURE?
 8. ADUNĂM INFORMAȚII DE LA MINORI?
 9. CARE SUNT DREPTURILE DVS DE CONFIDENȚIALITATE?
 10. CONTROLURI PENTRU CARACTERISTICI DNT (Do Not Track)
 11. RESIDENȚII CALIFORNIEI AU DREPTURI SPECIFICE DE CONFIDENȚIALITATE?
 12. ACTUALIZĂM ACEST AVIZ?
 13. CUM NE PUTEȚI CONTACTA DESPRE ACEST AVIZ?
 14. CUM PUTEȚI EXAMINA, ACTUALIZA SA ȘTERGE DATELE PE CARE LE COLEGEM DE LA VOI?
CE INFORMAȚII colectăm?

Informații colectate automat

Pe scurt: unele informații – cum ar fi adresa dvs. Internet Protocol (IP) și / sau caracteristicile browserului și ale dispozitivului – sunt colectate automat atunci când vizitați site-ul nostru web.

Colectăm automat anumite informații atunci când vizitați, utilizați sau navigați pe site. Aceste informații nu vă dezvăluie identitatea specifică (cum ar fi numele sau informațiile de contact), dar pot include informații despre dispozitiv și utilizare, cum ar fi adresa dvs. IP, caracteristicile browserului și dispozitivului, sistemul de operare, preferințele de limbă, adresele URL de referință, numele dispozitivului, țara, locația , informații despre cum și când utilizați site-ul nostru web și alte informații tehnice. Aceste informații sunt necesare în primul rând pentru a menține securitatea și funcționarea site-ului nostru web și pentru scopurile noastre de analiză internă și raportare.

La fel ca multe companii, colectăm și informații prin cookie-uri și tehnologii similare.

Informațiile pe care le colectăm includ:
Jurnal și date de utilizare. Datele despre jurnal și utilizare sunt informații legate de servicii, de diagnostic, utilizare și performanță pe care serverele noastre le colectează automat atunci când accesați sau utilizați site-ul nostru web și pe care le înregistrăm în fișiere jurnal. În funcție de modul în care interacționați cu noi, aceste date din jurnal pot include adresa dvs. IP, informații despre dispozitiv, tipul și setările browserului și informații despre activitatea dvs. pe site (cum ar fi ștampilele de dată / oră asociate cu utilizarea dvs., paginile și fișierele vizualizate, căutări și alte acțiuni pe care le întreprindeți, cum ar fi caracteristicile pe care le utilizați), informații despre evenimentele dispozitivului (cum ar fi activitatea sistemului, rapoarte de erori (denumite uneori „blocări de blocare”) și setări hardware).
Date dispozitiv. Colectăm date despre dispozitiv, cum ar fi informații despre computerul dvs., telefon, tabletă sau alt dispozitiv pe care îl utilizați pentru a accesa site-ul web. În funcție de dispozitivul utilizat, aceste date ale dispozitivului pot include informații precum adresa IP (sau serverul proxy), numerele de identificare ale dispozitivului și aplicației, locația, tipul browserului, modelul hardware al furnizorului de servicii Internet și / sau operatorul de telefonie mobilă, sistemul de operare și configurația sistemului informație.
Date despre locație. Colectăm date despre locație, cum ar fi informații despre locația dispozitivului dvs., care pot fi fie precise, fie imprecise. Cât de multe informații colectăm depind de tipul și setările dispozitivului pe care îl utilizați pentru a accesa site-ul web. De exemplu, putem folosi GPS și alte tehnologii pentru a colecta date de geolocalizare care ne indică locația dvs. curentă (pe baza adresei dvs. IP). Puteți renunța la a ne permite să colectăm aceste informații fie prin refuzul accesului la informații, fie prin dezactivarea setării Locației pe dispozitivul dvs. Rețineți totuși, dacă alegeți să renunțați, este posibil să nu puteți utiliza anumite aspecte ale Serviciilor.

CUM FOLOSIM INFORMAȚIILE DUMNEAVOASTRĂ?
Pe scurt: Procesăm informațiile dvs. în scopuri bazate pe interese legitime de afaceri, îndeplinirea contractului nostru cu dvs., respectarea obligațiilor noastre legale și / sau consimțământul dumneavoastră.

Folosim informațiile personale colectate prin intermediul site-ului nostru web pentru o varietate de scopuri comerciale descrise mai jos. Procesăm informațiile dvs. cu caracter personal în aceste scopuri, bazându-ne pe interesele noastre legitime de afaceri, pentru a încheia sau a încheia un contract cu dvs., cu acordul dumneavoastră și / sau pentru respectarea obligațiilor noastre legale. Indicăm motivele de procesare specifice pe care ne bazăm lângă fiecare scop enumerat mai jos.

Folosim informațiile pe care le colectăm sau le primim:


Pentru a vă trimite informații administrative. Putem folosi informațiile dvs. personale pentru a vă trimite produse, servicii și informații despre funcții noi și / sau informații despre modificările aduse termenilor, condițiilor și politicilor noastre.
Pentru a ne proteja Serviciile. Putem folosi informațiile dvs. ca parte a eforturilor noastre de a păstra site-ul nostru în siguranță și în siguranță (de exemplu, pentru monitorizarea și prevenirea fraudei).
Pentru a aplica termenii, condițiile și politicile în scopuri comerciale, pentru a respecta cerințele legale și de reglementare sau în legătură cu contractul nostru.


Pentru a răspunde cererilor legale. Dacă primim o citație sau altă cerere legală, este posibil să fie nevoie să inspectăm datele pe care le deținem pentru a stabili cum să răspundem.

Pentru a completa și gestiona comenzile. Putem folosi informațiile dvs. pentru a vă îndeplini și gestiona comenzile, plățile, returnările și schimburile efectuate prin intermediul site-ului web.

Pentru a furniza și a facilita livrarea de servicii către utilizator. Putem folosi informațiile dvs. pentru a vă furniza serviciul solicitat.

Pentru a răspunde la întrebările utilizatorilor / a oferi asistență utilizatorilor. Putem folosi informațiile dvs. pentru a răspunde la întrebările dvs. și pentru a rezolva eventualele probleme pe care le-ați putea avea cu utilizarea Serviciilor noastre.
Pentru a vă trimite comunicări de marketing și promoționale. Noi și / sau partenerii noștri de marketing terți putem utiliza informațiile personale pe care ni le trimiteți în scopurile noastre de marketing, dacă acest lucru este în conformitate cu preferințele dvs. de marketing. De exemplu, atunci când ne exprimăm interesul în obținerea de informații despre noi sau site-ul nostru web, abonarea la marketing sau contactarea noastră în alt mod, vom colecta informații personale de la dvs. Puteți renunța oricând la e-mailurile noastre de marketing (consultați „CARE SUNT DREPTURILE DE PRIVATE?” De mai jos).
Oferiți-vă publicitate direcționată. Putem folosi informațiile dvs. pentru a dezvolta și afișa conținut personalizat și publicitate (și pentru a lucra cu terți care fac acest lucru) adaptate intereselor și / sau locației dvs. și pentru a măsura eficacitatea acestuia.

INFORMAȚIILE DVS. vor fi împărtășite cu oricine?
Pe scurt: împărtășim informații numai cu acordul dvs., pentru a respecta legile, pentru a vă oferi servicii, pentru a vă proteja drepturile sau pentru a vă îndeplini obligațiile comerciale.

Putem prelucra sau partaja datele dvs. pe care le deținem pe baza următoarei baze juridice:
Consimțământ: vă putem procesa datele dacă ne-ați dat consimțământul specific pentru a utiliza informațiile dvs. personale într-un scop specific.
Interese legitime: este posibil să prelucrăm datele dvs. atunci când este în mod rezonabil necesar pentru realizarea intereselor noastre legitime de afaceri.
Executarea unui contract: În cazul în care am încheiat un contract cu dvs., este posibil să procesăm informațiile dvs. personale pentru a îndeplini termenii contractului nostru.
Obligații legale: Putem dezvălui informațiile dvs. acolo unde ni se cere legal să facem acest lucru pentru a respecta legea aplicabilă, cererile guvernamentale, o procedură judiciară, o decizie judecătorească sau un proces legal, cum ar fi ca răspuns la o decizie judecătorească sau la o citație ( inclusiv ca răspuns la autoritățile publice pentru a îndeplini cerințele naționale de securitate sau de aplicare a legii).
Interese vitale: Putem dezvălui informațiile dvs. acolo unde considerăm că este necesar să investigăm, să prevenim sau să luăm măsuri cu privire la potențiale încălcări ale politicilor noastre, suspectate de fraudă, situații care implică potențiale amenințări la adresa siguranței oricărei persoane și activități ilegale sau ca dovadă în litigii în care suntem implicați.
Mai precis, este posibil să fie nevoie să prelucrăm datele dvs. sau să partajăm informațiile dvs. personale în următoarele situații:
Transferuri de afaceri. Putem partaja sau transfera informațiile dvs. în legătură cu sau în timpul negocierilor cu orice fuziune, vânzare a activelor companiei, finanțarea sau achiziționarea întregii sau a unei părți a afacerii noastre către o altă companie.
API-uri Google Maps Platform. Este posibil să vă împărtășim informațiile cu anumite API-uri Google Maps Platform (de exemplu, API Google Maps, Place API). Pentru a afla mai multe despre politica de confidențialitate Google, consultați acest link.

UTILIZĂM COOKIES ȘI ALTE TEHNOLOGII DE URMĂRIRE?
Pe scurt: Putem folosi cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a colecta și stoca informațiile dvs.

Putem folosi cookie-uri și tehnologii similare de urmărire (cum ar fi beacon web și pixeli) pentru a accesa sau stoca informații. Informații specifice despre modul în care utilizăm astfel de tehnologii și despre modul în care puteți refuza anumite cookie-uri sunt prezentate în Notificarea noastră privind cookie-urile.

INFORMAȚIILE DUMNEAVOASTRĂ SUNT TRANSFERATE INTERNAȚIONAL?
Pe scurt: vă putem transfera, stoca și procesa informațiile în alte țări decât a dvs.

Serverele noastre sunt situate in Romania. Dacă accesați site-ul nostru web din exterior, vă rugăm să fiți conștienți de faptul că informațiile dvs. pot fi transferate, stocate și prelucrate de către noi în facilitățile noastre și de către terții cu care putem partaja informațiile dvs. personale (consultați „VOR FI ÎMPĂRTĂȘITE INFORMĂRILE DUMNEAVOASTRĂ CU ORICINE?” De mai sus), în și în alte țări.

Dacă sunteți rezident în Spațiul Economic European (SEE) sau în Regatul Unit (Regatul Unit), este posibil ca aceste țări să nu aibă neapărat legi privind protecția datelor sau alte legi similare la fel de cuprinzătoare ca cele din țara dvs. Cu toate acestea, vom lua toate măsurile necesare pentru a vă proteja informațiile personale în conformitate cu această notificare de confidențialitate și cu legea aplicabilă

Cât timp păstrăm informațiile dvs.?
Pe scurt: păstrăm informațiile dvs. atât timp cât este necesar pentru a îndeplini scopurile prezentate în această notificare de confidențialitate, cu excepția cazului în care legea impune altfel.

Vom păstra informațiile dvs. personale numai atât timp cât sunt necesare în scopurile stabilite în această notă de confidențialitate, cu excepția cazului în care o perioadă mai lungă de păstrare este necesară sau permisă de lege (cum ar fi impozitul, contabilitatea sau alte cerințe legale).

Când nu avem nicio nevoie legitimă de afaceri pentru a procesa informațiile dvs. personale, fie vom șterge sau anonimiza aceste informații, fie, dacă acest lucru nu este posibil (de exemplu, deoarece informațiile dvs. personale au fost stocate în arhive de rezervă), atunci vom izola informațiile personale de orice prelucrare ulterioară până când este posibilă ștergerea.

CUM VĂ PĂSTRĂM INFORMAȚIILE SIGURE?
Pe scurt: Ne propunem să vă protejăm informațiile personale printr-un sistem de măsuri organizatorice și tehnice de securitate.

Am implementat măsuri de securitate tehnice și organizaționale adecvate, menite să protejeze securitatea oricăror informații personale pe care le procesăm. Cu toate acestea, în ciuda garanțiilor și eforturilor noastre de a vă securiza informațiile, nicio transmisie electronică pe Internet sau tehnologia de stocare a informațiilor nu poate fi garantată 100% sigură, deci nu putem promite sau garanta că hackerii, infractorii cibernetici sau alte terțe părți neautorizate nu vor fi capabil să ne învingă securitatea și să colecteze, să acceseze, să fure sau să modifice în mod necorespunzător informațiile dvs. Deși vom face tot posibilul pentru a vă proteja informațiile personale, transmiterea informațiilor personale către și de pe site-ul nostru web este pe propriul risc. Ar trebui să accesați site-ul web numai într-un mediu sigur.

ADUNĂM INFORMAȚII DE LA MINORI?
Pe scurt: nu colectăm cu bună știință date de la copiii cu vârsta sub 18 ani și nici nu le comercializăm.

Nu solicităm cu bună știință date copiilor cu vârsta sub 18 ani și nu le comercializăm. Prin utilizarea site-ului web, declarați că aveți cel puțin 18 ani sau că sunteți părintele sau tutorele unui astfel de minor și sunteți de acord cu utilizarea site-ului de către un astfel de dependent minor. Dacă aflăm că au fost colectate informații personale de la utilizatori cu vârsta sub 18 ani, vom lua măsuri rezonabile pentru a șterge prompt aceste date din înregistrările noastre. Dacă sunteți conștient de orice date pe care le-am putut colecta de la copii cu vârsta sub 18 ani, vă rugăm să ne contactați la office@gabiontransilvania.ro.

CARE SUNT DREPTURILE DVS DE CONFIDENȚIALITATE?
Pe scurt: ne puteti contacta pentru a revizui, modifica sau sterge informatiile stocate despre dvs. în orice moment.

Dacă sunteți rezident în SEE sau Marea Britanie și credeți că prelucrăm în mod ilegal informațiile dvs. personale, aveți, de asemenea, dreptul de a vă plânge autorității locale de supraveghere a protecției datelor. Puteți găsi detaliile lor de contact aici: http://ec.europa.eu/justice/data-protection/bodies/authorities/index_en.htm.

Dacă sunteți rezident în Elveția, datele de contact pentru autoritățile de protecție a datelor sunt disponibile aici: https://www.edoeb.admin.ch/edoeb/en/home.html.

Cookie-uri și tehnologii similare: Majoritatea browserelor web sunt setate să accepte cookie-uri în mod implicit. Dacă preferați, puteți alege, de obicei, să setați browserul pentru a elimina cookie-urile și a respinge cookie-urile. Dacă alegeți să eliminați cookie-urile sau să respingeți cookie-urile, aceasta ar putea afecta anumite caracteristici sau servicii ale site-ului nostru web.

Caracteristica Do-Not-Track

Majoritatea browserelor web și a unor sisteme de operare mobile și aplicații mobile includ o caracteristică sau o setare Do-Not-Track („DNT”) pe care o puteți activa pentru a vă semnala preferința de confidențialitate, pentru a nu monitoriza și colecta date despre activitățile dvs. de navigare online. În această etapă nu a fost finalizat niciun standard tehnologic uniform pentru recunoașterea și implementarea semnalelor DNT. Ca atare, în prezent nu răspundem la semnalele browserului DNT sau la orice alt mecanism care comunică automat alegerea dvs. de a nu fi urmărit online. Dacă se adoptă un standard pentru urmărirea online pe care trebuie să îl urmăm în viitor, vă vom informa despre această practică într-o versiune revizuită a acestei notificări de confidențialitate.

RESIDENȚII CALIFORNIEI AU DREPTURI SPECIFICE DE CONFIDENȚIALITATE?
Pe scurt: Da, dacă sunteți rezident în California, vi se acordă drepturi specifice privind accesul la informațiile dvs. personale.

Secțiunea 1798.83 din Codul civil din California, cunoscută și sub numele de legea „Shine The Light”, permite utilizatorilor noștri rezidenți din California să solicite și să obțină de la noi, o dată pe an și gratuit, informații despre categoriile de informații personale (dacă există) divulgat terților în scopuri de marketing direct și numele și adresele tuturor terților cu care am partajat informații personale în anul calendaristic imediat precedent. Dacă sunteți rezident în California și doriți să faceți o astfel de solicitare, vă rugăm să ne trimiteți solicitarea în scris, folosind informațiile de contact furnizate mai jos.

Dacă aveți sub 18 ani, locuiți în California și aveți un cont înregistrat pe site-ul web, aveți dreptul de a solicita eliminarea datelor nedorite pe care le publicați public pe site-ul web. Pentru a solicita eliminarea acestor date, vă rugăm să ne contactați folosind informațiile de contact furnizate mai jos și să includeți adresa de e-mail asociată contului dvs. și o declarație pe care o locuiți în California. Ne vom asigura că datele nu sunt afișate public pe site-ul web, dar vă rugăm să fiți conștienți de faptul că este posibil ca datele să nu fie eliminate complet sau cuprinzător din toate sistemele noastre (de exemplu, copii de rezervă etc.).

ACTUALIZĂM ACEASTA POLITICA DE CONFIDENTIALITATE?
Pe scurt: Da, vom actualiza această notificare după cum este necesar pentru a respecta legile relevante.

Este posibil să actualizăm din când în când această notificare de confidențialitate. Versiunea actualizată va fi indicată de o dată „Revizuită” actualizată, iar versiunea actualizată va intra în vigoare imediat ce va fi accesibilă. Dacă facem modificări semnificative la această notificare de confidențialitate, vă putem notifica fie prin postarea în mod vizibil a unei notificări cu privire la aceste modificări, fie prin trimiterea directă a unei notificări. Vă încurajăm să revedeți frecvent această notificare de confidențialitate pentru a fi informați despre modul în care vă protejăm informațiile.

CUM NE PUTEȚI CONTACTA DESPRE POLITICA NOASTRA DE CONFIDENTIALITATE?

Dacă aveți întrebări sau comentarii cu privire la această notificare, ne puteți trimite un e-mail la office@gabiontransilvania.ro, sau prin poștă la:

Gabion Transilvania SRL

Turda, str Clujului nr 4, Cluj, Romania